devilstorm21 blogja

devilstorm21 képe

Rhone völgyi szupercellák (Svájc)

Július végétől csodás két hetet töltöttem el Svájcban, ahol a rengeteg túrázáson kívül csodás felhőformákat és nem utolsó sorban szupercellákat is sikerült megfigyelnem.


Indexkép: 
devilstorm21 képe

Szupercellás napok

2017. július 6-8. között még komolyabb viharvadászat nélkül is sok-sok látnivalóban volt része annak, aki kedveli a szupercellás zivatarokat, hiszen minden napra jutott egy-két komolyabb példány.

Indexkép: 
devilstorm21 képe

EF0-s tornádó pusztított Debrecenben (kárfelmérés)

A tegnap délutáni debreceni nem mezociklonális tornádót követően elvégeztem a kárnyomok felkutatását, melynek részleteit  most ismertetem.


Indexkép: 
devilstorm21 képe

Hortobágyon jártam, Szupercellákat láttam

Van mikor az ember fülébe súgják onnan Fentről, hogy merre menjen. Így történt ez tegnap is, mikor egy megérzést követően bepakoltam a táskámba a fényképezőt és elindultam vonattal a Hortobágyra.


Indexkép: 
devilstorm21 képe

Csapatépítés Szolnokon

2016. 09. 17-én szombaton a szupercella.hu keménymagja ismét összegyűlt, hogy egy brainstorming keretében megbeszélje a 2017-es terveket. A találkozó helyszíne ezúttal Szolnok volt, ahol már a délelőtti óráktól komoly munka kezdődött…

Indexkép: 
devilstorm21 képe

Csodás szupercellák Miskolc környékén

A hétvégi bükki túrát követően még sikerült egy napot eltöltenem Miskolcon, melynek köszönhetően a szezon talán leglátványosabb (számomra, legalábbis) celláit, felhőformációit sikerült megfigyelnem…
Indexkép: 
devilstorm21 képe

Tornádós rekordok

Még mielőtt indulna a nagy tornádóvadászat, csokorba gyűjtöttünk néhány tornádós rekordot.

Íme a lista:

Indexkép: 
devilstorm21 képe

Milyen kilátások várnak viharvadászunkra az USA-ban?

Indexkép: 
devilstorm21 képe

Szupercella Székelyország felett

Csukd be a szemed, képzeld el számodra a legkedvesebb hegyeket és mellé ajándékként egy szupercellát. Ezt tettem pár nappal gyergyói utazásom előtt is…

Indexkép: 
devilstorm21 képe

Visszatekintő 2013. ( III. rész)

Útban Székelyország felé még gyorsan szeretném megosztani veletek az utolsó három, számomra legszebb szupercellás felvételt 2013-ból. Őszintén szólva a képek kiválasztása után tűnt csak fel nekem, hogy mindhárom sc-t Nebraska államban sikerült megörökíteni, így számomra nem kérdés, hogy merre kéne keresnem az igazi kincseket ha netán az USA-ban járnék. :)

Indexkép: 
Tartalom átvétel

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu