Blogjaink

21es képe

21es

Abed képe

Abed

A nevem Molnár Vilmos. 38 éves vagyok, Hajdúböszörmény - Zelemérben élek. 2006 óta foglalkozok hobbiszerűen az időjárás figyelésével. Már előtte is érdekelt de mint csak egyszerű, a természet szépségei és érdekességei iránt vonzódó embert.

Balixus képe

Balixus

blogisztan képe

blogisztan

Érdeklődés: természetfotózás, erdőn-mezőn kóborlás, underground és tradicionális zenék, webdesign - s végül, de nagyon nem utolsósorban kiemelten kedvelt tevékenységeim közé tartozik a zivatarok hajkurászása és felhők, égképek fotózása.

davidi87

devilstorm21 képe

devilstorm21

Felhőszakadárok képe

Felhőszakadárok

Neofita & Devilstorm közreműködésével bemutatkoznak a Felhőszakadárok. :)

fetcroll képe

fetcroll

gbond képe

gbond

Gépház képe

Gépház

A Szupercella.hu oldallal kapcsolatos újdonságokról, egyes funkciók működéséről.

HenzDani képe

HenzDani

2000.12.9-én születtem. 6 éves koromtól lakom Búcson, előtte Farnadon éltem, ahol már az óvodában is érdekelt az időjárás: végignéztem a viharokat, a havazásokat - de most se megy másképp, de már valamivel többet tudok azóta :)

kaLman képe

kaLman

katabogár képe

katabogár

KewinSc képe

KewinSc

Kiss Kevin vagyok, Szentendrén élek családommal egy kertes házban. Kis korom óta érdekel a meteorológia, különösen a heves és extrém időjárási jelenségek. Szenvedélyem a viharvadászat (egyelőre amatőr szinten), melyhez folyamatosan bővítem eszköztáram. Szinte minden érdemleges jelenséget megörökítek. Az Időjárás Elemző facebook oldal adminisztrátora és előrejezője vagyok lassan 2 éve már. Szeretnék a szupercella.hu csapat bővüléséhez és terjesztéséhez hozzájárulni, valamint anyagot is szívesen küldök:)

kkorneel7 képe

kkorneel7

Balassagyarmati születésű viharvadász, meteorológia iránt érdeklődő, hobbi fotográfus vagyok. Az ELTE TTK Földtudomány BSc hallgatója. Célom, hogy fényképes dokumentációimmal, észleléseimmel, viharmegfigyeléseimmel és a kutatómunkában való részvételemmel segítsem a tudományos munkát, miközben gyermekkori szenvedélyemnek élhetek.

kollath_k képe

kollath_k

kovkor képe

kovkor

developing

Makovics Kornél

Makovics Kornék vagyok Tolna-megyéből , Szekszárdról!
A viharok és a villámok szerelmese vagyok már az ötödik éve! Az összes viharban ha tudok kint vagyok és fotózok!
A Szekszárdi fotóklub tagja vagyok tudom , hogyan is kell jó és látványos felvételeket készíteni!

MICImACK0 képe

MICImACK0

Neofita képe

Neofita

Lásd a "Rólunk" menüpontban. :)

Oberleitung

Sziasztok! Zolesz vagyok, egy nagyváradi villám- és viharvadász fanatikus! :)

orkan17 képe

orkan17

Sziasztok! Egész életemben szerettem a mozgalmas időjárást (viharokat, hóviharokat, stb). Nagyon szeretek fotózni, főleg a természetet és az időjárási eseményeket.

Petyus860128

Rafeee képe

Rafeee

ReedT. képe

ReedT.

Sziasztok.
Palla Lénárt-nak hívnak, a Borsod megyei Felsődobszán élek. 2005 óta vagyok az időjárás szerelmes, amit egy nyári szupercella (akkor még nyilván nem tudtam hogy az volt) váltott ki belőlem. Azóta ez mit sem változott, sőt... már nem tudnék az életemnek e-része nélkül élni. Szeretek mindent, ami MET-el kapcsolatos, de a legjobban a heves, konvektív eseményeket... mint itt mindnyájan gondolom. :) A kedvenc meteorológusom Reed Timmer... egyszer szeretnék kijutni az USA-ba, és vele együtt levadászni 1 tornádót! 2010-óta komolyabban is foglalkozom konvetkív dolgokkal, amatőr előrejelzéseket, konvektív elemzéseket is szoktam készíteni minden egyes adandó alkalommal, persze van még mit tanulnom bőven.
Röviden ennyit! :)

Rogergirl képe

Rogergirl

SailVihar képe

SailVihar

..minden, ami nem kék az égen és mozog! :)

skyshooter képe

skyshooter

Storman képe

Storman

ThunderHunters képe

ThunderHunters

Komjáti Kornél és Hérincs Dávid közös vadászatainak élménybeszámolói

tomka képe

tomka

Tószeg-Twisters képe

Tószeg-Twisters

Rajmy és Neofita közös vadászatai, észlelései.

varju96 képe

varju96

Zivipötty képe

Zivipötty

A kétezres évek elején kezdett el komolyabban érdekelni az időjárás, 2006. óta már rendszeres méréseket is végzek. Leginkább a szélsőségek, így többek között a zivatarok érdekelnek. A lakóhelyem közelében kialakuló jelentősebb cellákról néhány éve feljegyzéseket is készítek.

zsuzzzs képe

zsuzzzs

Zsu vagyok projekt koordinátorként dolgozom az építőipar egy szegmensében.
Gyermekkorom óta rajongok a különböző természeti erőkért, legfőképpen a vulkánkitörések és a tornádók nyűgöztek le már akkor is. Manapság már egy rövid nyáresti vihar is meg szokott fogni, a szupercelláknak pedig egyszerűen nem tudok ellenállni. Legfőképp Budapesten, magaslati pontokról szoktam viharokat megfigyelni, de ha lehetőség adódik, szívesen csapódok autós csapathoz.

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu