zsuzzzs blogja

zsuzzzs képe

Szombat esti viharles

Reggel 9-kor az edzőteremnél bedörrent az ég. Kinéztem, és a budai hegyek felett kedves peremfelhő fogadott. Akkor már tudtam, hogy ez egy jó nap lesz.

zsuzzzs képe

Egy szerencsétlen szerencsés nap

2012. Július 28.

Családi banzaira indulás előtt bújtam a modelleket, és reménykedtem, hogy meg fog csörrenni a telefonom, hogy vasárnap irány vadászni.

Estefelé, 8 körül végül megcsörrent, Storman csak annyit kérdezett: "Szerinted miért hívtalak?" Nem kellett sokat találgatnom :)

zsuzzzs képe

A beharangozott semmi, és az éjszakai nemmindennapi

Kedd óta ettem a kefét, hogy vajon mi lesz hétvégén, hiszen lent leszek Békés megyében, szombaton konkrétan Erdélyben, és a paraméterek elég szép dolgokat ígértek mind szombat, mind vasárnap estére. Ahogy közeledtek a napok, egyre inkább próbálkoztam egy csapatot összeállítani VAGY becsatlakozni valahova vasárnap délutánra.

zsuzzzs képe

Májusi eső aranyat ér!

Hetek óta vártam az igazi szezonkezdést, ami az én fővárosi tapasztalataim szerint mindig május közepe-végefelé egy 2-3 napos eseményhalmazzal köszönt minket, viharvadászokat.
Tartalom átvétel

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu