Új szezon, új oldal

kovkor képe

Nyakunkon a zivatar szezon, a jó viharvadász ilyenkor leporolja a fényképezőjét, videokameráját, megköti a biztosítását jégkár ellen az autójára, és izgatottan lesi az előrejelzéseket, mikor lehet elcsípni 1-1 izgalmas szupercellát.
Már a téli időszakban lázasan dolgoztunk azon, hogy ez a szezon még sikeresebb lehessen, minél több érdekes és izgalmas helyzetet sikerüljön elcsípnünk,  még több információt, tudást tudjunk átadni Nektek, lelkes viharvadászoknak, kárfelmérőknek.

A téli és tavaszi hónapokban tovább gyarapodott az Egyesület. Új tagok léptek be, akik közül sokan sikeres vizsgát is tettek, így ők képzett viharvadászként kezdhetik meg a 2011-es szezont. Ezúton, és mégegyszer gratulálunk nekik kiemelkedő teljesítményükhöz!

Az új szezont megújult honlappal köszöntjük. Az elmúlt évek tapasztalatai, visszajelzései alapján szinte nulláról építettük fel újra a Szupercella.hu-t. Néhány mondatban nézzük meg mit tud nyújtani az új honlapunk:

- Teljesen átalakított, átszabott főoldal. Célunk az volt, hogy a korábban ömlesztett híreket  most egyszerűbbé, témánként tagolva, átláthatóvá tegyük. Minden cikkünkhoz nyugodtan hozzá is szólhattok, változatlan moderálási elvek szerint.

- Konvektív előrejelzéseink napközbeni frissítése már rögtön a főoldalon is látszódik.

- Kényelmes, minden igényt kielégítő üzenetküldési funkció, hogy egyszerűbb legyen egymás között kommunikálnotok.

- Kategorizált, moderált képgaléria. A korlátlan képfeltöltési lehetőséget korlátoztuk. Rengeteg képet töltöttetek fel az utóbbi két évben, de sajnos rengeteg olyan oda nem illő tartalom is felkerült, ami nagyon megnehezítette moderátoraink munkáját.  A korlátlan képfeltöltési lehetőség most is megmaradt, de kötelezően kitöltendő adatokkal (pl. kép készítés helye, ideje), hogy a végén egy tényleg minőségi, egyedülállóan jól használható és kereshető képes adatbázist kapjunk.

- A Most érkezett rovatunkba továbbra is küldhettek be híreket, képeket. Újdonság, hogy mostantól Youtube és Vimeo oldalakra feltöltött videókat is be tudtok küldeni, valamint térképen is bejelölhetitek az esemény helyét.

- Az Archívumban mindent megtaláltok, ami csak az oldalra felkerült, több paraméter szerint kereshetően, kategorizálva.

- Teljesen megújult a Fórum is.

- Az Időjárás menüpont alatt a legfrissebb METAR adatok alapján tájékozódhattok...csak hogy ilyen is legyen már :)

- Blogok írására is van lehetőség. Ha úgy érzitek, hogy olyan témában tudnátok publikálni, ami illik az Egyesület és a Szupercella.hu tevékenységébe, vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Meg kell azonban jegyeznünk, hogy a fejlesztés - ahogy máskor is - most is non-profit jelleggel, szabadidőnkből áldozva történt és történik. Ezért több olyan tartalom sem elérhető még, ami a korábbi oldalon látható volt. Ezek áthelyezése folyamatban van, de hatalmas mennyiségről beszélünk, így a munka sok időt vesz igénybe. Éppen ezért a régi oldalt is megtartottuk, ahol - a regisztráció kivételével - minden funkció és tartalom elérhető.

A régi oldalt a http://old.szupercella.hu cím alatt érhetitek el.

Kérjük viszont, hogy hírek, hozzászólások beküldésére már csak a jelenlegi oldalt használjátok!

Reméljük, hogy az új oldal elnyerte tetszéseteket, hamar kiigazodtok rajta, és megbarátkoztok vele!
Amennyiben bármilyen hibát tapasztalnátok, vagy ötletetek lenne, írjátok meg a Fórumban.

Sok szupercellát kívánunk 2011-re!

Gratula az új oldalhoz, nekem

Gratula az új oldalhoz, nekem tetszik!

MkRMaN képe

Gratulálok ,és zsír lesz

Gratulálok ,és zsír lesz ez!!:)

Yeaahhh

Gratulálok az új oldalhoz, jó lesz ez! A zivatar legyen veletek! :)

yess

Nagyon jók vagytok így tovább!!!:)

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu