Képzett egyesületi tagok elérhetik a nagyfelbontású radarképeket

szupercella.hu képe

Ahogy az az egyesületi aloldalon is olvasható, viharvadász készültség alatt a képzett egyesületi tagok elérik a nagyfelbontású radarképeket.
Ezek a képek a nagyobb felbontásból adódó pontosság miatt azért is hasznosak, mert településekkel és úthálózattal segítik a tájékozódást.

A radarképek eléréséhez a Tagi szolgáltatások blokkban a "Vadászni mentem!" gombra kell kattintanotok, ezután a "Speciális adatok" menüpont alatt már azonnal láthatjátok a radarképeket.
Megjegyezzük, hogy ha nem is mentek el vadászni, hanem csak otthonról figyelitek az eseményeket, mert a szerencse úgy hozta, hogy "házhoz jött" a vihar, akkor is használjátok ezt a funkciót.

Ugyan íratlan szabály, de az igazi képzett viharvadász megtiszteli azzal a többi egyesületi tagot és a szupercella.hu olvasóit, hogy a vadászatok és a megfigyelések alatt készített fotói, videóit, méréseit, tapasztalatait megosztja velük. Erre akár e-mailben is van lehetőség az info@szupercella.hu címen. Ne felejtsétek elküldeni a fénykép készítésének pontos idejét, helyét.

Ezen adatok nem csak az Egyesület munkáját segítik, de nagyban hozzájárulnak a tudományos kutatásokhoz melyet az Országos Meteorológiai Szolgálattal közösen végzünk.

Köszönjük, biztonságos és jó vadászatot mindenkinek!

herkules képe

Nem elérhető!

Nekem sincs Vadászni mentem gomb!Pedig én is még januárban befizettem!Herkules

Neofita képe

Elvileg most már Neked is jó!

Elvileg most már Neked is jó!

herkules képe

Igen!

Köszönet érte működik!

Neofita képe

Szívesen! :)

Szívesen! :)

Maci01 képe

hiba

Jelezni szeretném,hogy nekem a tagi szolgáltatások menüben nem jelenik meg a vadászni mentem gomb,tagdíj be lett fizetve május elején.Nagyon jól jönne most a nagy felbontású radar és egyéb csemegék.Kisvárda környékén tartózkodok.

Neofita képe

Akkor ez orvosolva! :)

Akkor ez orvosolva! :)

Maci01 képe

....

Így van,okés minden,viszont ismét az időjárás mondta ki az utolsó szót,érdemleges dolgok a határon túl maradtak ,no majd holnap!:)

MICImACK0 képe

Köszönjük! :)

Köszönjük! :)

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu