Blogolási lehetőség!

szupercella.hu képe

Bizonyára tudjátok, viszonylag sokan rendelkeznek blog-írási jogosultsággal az oldalunkon, de most még több embernek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy megosszátok képeiteket, videóitokat, és élményeiteket élvezetes beszámolók formájában. Elsősorban olyan embereket keresünk, akik szívesen leírnák egy-egy vadászatukat, vagy zivataros élményeiket, és ezt a tevékenységet a továbbiakban is aktívan szeretnék művelni honlapunkon, melynek látogatottsága aktívabb napokon akár több ezer főt is jelent…

Ugyanakkor szükségét látjuk egyfajta szűrésnek, hogy ezt a jogot kinek adhatjuk meg. Emiatt a következőt gondoltuk ki! Aki kedvet érez hozzá, hogy megossza másokkal élményeit, az legyen szíves valamelyik zivataros élményét beszámolóban prezentálni nekünk.

A beszámoló a következő feltételeknek feleljen meg:

1.     Az egész ne legyen több néhány oldalnál (képekkel együtt), de a szöveges rész is legyen minimum 1 oldal.

2.    Valós élménybeszámoló legyen! Lehet akár több évvel ezelőtti eset is, ha még élénken emlékeztek rá. Viszont, konkrét esetet kérünk, nem egy kitalált sztorit!

3.    Külön jó pont, ha kellően szakmai is a beszámoló, de ez nem feltétele a művek pozitív elbírálásának. Ami sokkal jobban számít, az egy nyelvtanilag és tartalmilag elfogadható írás, megfűszerezve saját gondolatokkal (és esetleg némi humorral). Egy nem túl száraz, hanem élvezhető és tuti képekkel felturbózott mű, amit még egy laikus is szívesen végigolvas.

Természetesen a legjobb írások az elnyert joggal egy időben, már ki is kerülnek a honlapunkra saját név alatt. Valamint fog készülni egy rövid technikai leírás arra vonatkozólag, hogyan tudjátok az írásaitokat kirakni az oldalra. Természetesen mindenben segítünk, de a cél az, hogy mihamarabb önállóan tudjatok blogot írni.

FIGYELEM! A nagy testvér mindent lát, és az írások folyamatosan figyelve lesznek, úgyhogy nem érdemes a méhecskék nemi életéről írni, mert az nem igazán vág bele a szupercella.hu profiljába. :)

Fontos az is, hogy nincs limit arra vonatkozóan, hogy hány ember nyeri el ezt a lehetőséget, sőt mi reméljük, hogy nem csak 1-2 embernek tudjuk ezt megadni, hanem sokatoknak! Minél több minőségi beszámoló születik, annál közelebb kerülünk a zivatarok, és főleg a heves kísérőjelenségekkel járó zivatarok megismeréséhez, illetve előrejelzéséhez, mely honlapunk egyik fő célkitűzése. Nem titkolt szándékunk az sem, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akik hozzánk hasonló elkötelezettséggel és imádattal viszonyulnak a zivatarokhoz. Éppen ezért, talán azt sem árt kihangsúlyozni, hogy a fenti lehetőség nem csak egyesületi tagoknak szól, hanem bárkinek, aki kedvet érez a dologhoz.

Az írásokat május 10-ig kérjük eljuttatni az info@szupercella.hu címre, és május 31-ig mindenkinek az írását közöljük a honlapon, aki elnyerte eme megtisztelő jogot! :)

Várjuk beszámolóitokat!  Ha kérdésetek merül fel, akkor itt a cikk alatt is feltehetitek!

Üdvözlettel:
A szupercella.hu csapata

Neofita képe

Még 48 óra a határidőből!

Még 48 óra a határidőből! Köszi az eddig beérkezett műveket, és várjuk a többiekét is... ;) :)

Abed képe

Eredményt mikor közöltök?

Eredményt mikor közöltök?

Balixus képe

Üdv ! Csak annyi kérdésem

Üdv !
Csak annyi kérdésem volna ezzel kapcsolatban , ha például a fent említett határidőpont után észlelünk valami olyan izgalmas konvektív eseményt amit nagyon szívesen meg szeretnénk osztani másokkal a szupercella.hu oldalon keresztül akkor lesz rá ugyanúgy lehetőség?

Neofita képe

Szia! Elviekben van!

Szia!

Elviekben van! Gyakorlatilag nem tudjuk garantálni, hogy lesz-e szabad kapacitás rá.
Amennyiben lesz közöttünk, aki átnézi az akkor beérkező beszámolókat, az akár ki is kerülhet szerintem hozzánk!
Emlékeim szerint Te elég régi motoros vagy! Nincs valami régebbi beszámolód, vagy emléked, amiről tudnál írni??
Nem kell, hogy szakmailag legyen ütős, inkább egy élvezetes, képekkel teletűzdelt olvasmányos írás legyen.

Várjuk a beszámolód ;)

Üdv!
Neo

Abed képe

Régebbi "esettanulmány".

Sziasztok!

Nekem is van valahol egy régebbi esettanulmányom, ami meg is jelent akkor egy másik időjárással foglalkozó oldalon (a nevet nem írom ki, de szerintem mindenki ismeri). Ha megtalálom, akkor elküldöm a megadott email címre. Jó pár CD-t át kell néznem hozzá és remélem megtalálom. :)

Neofita képe

Szia! OKÉ! Bár egy friss

Szia!

OKÉ! Bár egy friss élménybeszámoló még jobb lenne! ;):)
Lehet, hogy akár ma is lehetőség nyílik átélni egy zivatart. Nem annyira szakmai esettanulmányokat és spéci írásokat várunk, inkább (szintén hasznos) élménybeszámolókat valamilyen konvektív eseményről. Persze, ha szakmailag mefűzerezett az írás, az plussz pont, de nem elvárás!!!

Abed képe

Az a helyzet, hogy én is egy

Az a helyzet, hogy én is egy jó kis eseményre várok és vágyok, de a nem rég kezdődött konvektív szezonban még erre nem volt említést érdemlő esemény. De még előttünk van a nyár. :)

Neofita képe

Felmerült a kérdés, hogy a

Felmerült a kérdés, hogy a képzett tagok is írjanak-e beszámolót, vagy csak elég, ha kérelmezik a blogírás lehetőségét, mint ahogy az  "Egyesület" menüponton belül olvasható?
Osztottunk, szoroztunk és tisztelettel kérnénk minden képzett tagot, aki szeretne blogot is írni, hogy ugyancsak "ragadjon tollat" kvázi bemutatkozó jelleggel. Köszi! :)

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu