Innováció 2012 - Storman májkrém

szupercella.hu képe

A Viharvadászok Egyesülete új mérföldkőhöz érkezett. Az elnökünk, Molnár "Storman" Ákos háta mögött álló évtizedes tapasztalat, melyet a viharkutatás és viharvadászat terén szerzett, egy egyedülálló termék kifejlesztését eredményezte.

A termék neve: Storman májkrém.

Amit az energiaitalok jelentenek egy diszkóban, azt jelenti a Storman májkrém egy viharvadászaton.

Létfontosságú nyomelemeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz, melyek jelenléte a szervezetben elengedhetetelen egy sikeres viharvadászathoz. Gondoljon csak bele, hogy mekkora odafigyelést, koncentrációt és kitartást igényel a vezetés, a navigáció, a radar- és műholdképek elemzése, a fotó- és videókészítés, miközben 120 km/h-s szélvihar tombol, és 4 cm átmérőjű jégdarabok szakadnak az égből. Az ezzel járó stresszt és kimerültséget hatékonyan csökkenti termékünk, mely egész napra biztosítja az energiát a legvadabb tornádós bevetésen is. Nem véletlen, hogy az a szlogenünk: "Csak bekapok egy Storman-t, és már indulok is!"

Magas búzacsíra-kivonat tartalmának köszönhetően még kenyérre sem kell kenni. Különlegessége, hogy nem tartalmaz offenzív liposzómákat és szabad poligén-gyököket, ily módon kiegyensúlyozott pH-értéke miatt házi kedvenceink is nyugodtan fogyaszthatják.

A Storman májkrémet ergonomikus design és multifunkcionális formatervezés jellemzi, így egyaránt elfér kis és nagy helyen is, valamint válik a lakás stílusától függetlenül bármely háztartásban a szoba díszévé.

Ízléses megjelenéséből fakadóan még egy hulladéktároló egységben is pompásan mutat.

Klinikai tesztek igazolják, hogy női fogyasztók esetében már egy hét rendszeres használat után 7.3X dúsabbá teszi a szempillát, így viharrajongó hölgyeknek kiemelten ajánlott. Férfiaknál pedig azonos fogyasztás mellett átlagosan 324%-os növekedést idéz elő a [cenzúrázva: >18] hosszában, eképpen jótékony hatást gyakorolva a házaséletre.

Egyszeri, soha vissza nem térő akciós lehetőség: ha április 1-én vásárol Storman májkrémet, pontosan annyit kap, amennyit kifizet!* Ne feledje hát:

"Jöhet tornádó vagy más rém,
ha van nálam Storman májkrém!"

* (nem minősül ajánlattételnek)

hát ez nagyon jó :D

hát ez nagyon jó :D

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu