Új! Nagyfelbontású műholdképek!

kovkor képe

Új fejlesztéssel jelentkezünk.
Egyesületünk és az EUMETSAT az Országos Meteorológiai Szolgálat közvetítésével megállapodást kötött, melynek révén  képzett viharvadászaink a vadászatok alatt elérhetik a nagyfelbontású műholdképeket. A képek egyik különlegessége, - a nagyszerű minőségen túl - hogy 5 percenként frissülnek, így biztosan nem maradtok le semmilyen fontos légköri eseményről. A képek egy magánlakásban működő kiszolgáló gépen készülnek, melyhez EUMETSAT liszenszt vásároltunk, így a gépre az  MSG szatellit mérései műholdas kapcsolattal érkeznek az Eurobird 9-es átjátszó műhold közvetítésével. 

Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy minél több hasznos adatot megkapjatok, így hamarosan az infra és vízgőz tartományban készülő képeket is elérhetővé tesszük. Mivel az adatszerver gép egy magánlakásban működik, ezért a folyamatos üzem nem garantált, kimaradások előfordulhatnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a műholdas produktumokat (hasonlóan a viharvadászok rendelkezésére bocsátott többi adathoz) tilos harmadik fél részére tovább adni, vagy bármilyen nyilvános felületen megosztani. Az esetleges adatkezelési szabályzat megsértése esetén az illetőnek azonnal megszüntetjük a képzett tagságát! 

tomka képe

:D

Nagyszerű, köszönjük a fejlesztést! :)

Maci01 képe

:-)

Köszönjük,jól fog jönni:-) és további sok sikert a fejlesztésekhez!

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu