Fotópályázat!

szupercella.hu képe
 
A Magyarországi Viharvadászok Egyesülete fotópályázatot hirdet
"Heves zivatarok és kísérőjelenségei" címmel

A fotópályázat célja: A zivatarok, elsősorban a heves zivatarok, valamint azok kísérőjelenségeinek minél szélesebb körben való bemutatása, illetve az egyesület (közhasznú) tevékenységének népszerűsítése.
 

A fotópályázat kategóriái:

1. Szupercellák és zivataros felhőformák
2. Tuba / Tornádó
3. Villámlás
 

A fotópályázat követelményei:

- Fotóival pályázhat minden 14. életévét betöltött személy
 
- Nevezés módja: e-mailben elküldött fényképpel, tárgy mezőben a nevezni kívánt kategória megjelöléssel lehetséges. Ugyanaz a pályázó akár mind a három kategóriában indulhat; ebben az esetben 3 különböző tárgyú e-mailt (fotóval együtt) kell elküldeni a fotopalyazat@szupercella.hu e-mail címre
 
- Az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók címét. Lehetőség szerint kérjük még feltünteni a kép specifikációit, készítésének idejét és helyét

- Kategóriánként 1-1, azaz maximum 3 darab fekete-fehér, vagy színes képpel lehet nevezni a pályázatra. Telefonnal készült fotót is elfogadunk. A képek minimális felbontása: 6 Megapixel. A fájlok maximális mérete 13 MB.
 
- A pályázaton manipulált képek nem indulhatnak. 
Manipulációnak számít, és kizárást von maga után, a képek tartalmának megváltoztatása, vagyis képi elemek utólagos eltávolítása vagy hozzáadása. Ide tartozik a több képből, vagy több rétegből összerakott kép is. Manipuláció gyanúja esetén a zsűrinek joga van bekérni az eredeti file-t. Kiegészítés: a RAW, HDR ill. Panorámafotók indulhatnak a pályázaton!
Ami megengedett: a színek, tónusok, kontraszt és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák (porszemek a CCD-n ) elávolítása. 
 
 
- A fotóknak kapcsolódniuk kell a kiválasztott kategóriához illetve a fotópályázat címéhez
 
- A képeket JPEG formátumban kérjük beküldeni.

- A beküldött fotók folyamatosan feltöltésre kerülnek a Facebook oldalunkra (http://facebook.com/szupercella), és a legtöbb szavazatot kapott fénykép (a 3 kategória nyertes fotón kívül) különdíjban részesül
 
 
A pályázó, a pályázati anyag beküldésével:

- elfogadja a pályázati feltételeket

- nyilatkozik, hogy az általa elküldött digitális képek szerzői joga őt illeti

- kijelenti, hogy a zsűri döntését elfogadja, az ellen panaszt nem tesz, azt médiumokban, fórumokon meg nem támadja.

- továbbá hozzájárul, hogy képei kiállításra kerülhessenek a pályázatot kiíró szervezők által, valamint, hogy az Egyesület a különböző médiumokban azokat publikálhassa.

Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, nem kerülnek zsűrizésre.
 
A fotókat egy három főből álló zsűri fogja elbírálni, amelynek tagjai között lesz:

- egy képzett viharvadász, aki főleg meteorológiai szempontból értékeli a képet

- egy fő az egyesületből, aki meteorológiai és esztétikai szempontból értékel

- egy professzionális fotóriporter, vagyis egy sajtófotózással hivatásszerűen foglalkozó szakember, aki főleg technikailag és esztétikailag, tehát fotográfiai szempontból értékeli a pályaműveket.
 
A nyertes fényképek a honlapunkon is megtekinthetőek lesznek.

A fotókat a következő e-mail címre várjuk: fotopalyazat@szupercella.hu
 
 
A fotók beküldési határideje: 2015. március 20.
 
Eredményhirdetés: 2015. április 18-án, a www.szupercella.hu és http://facebook.com/szupercella oldalainkon.
 
 
Díjátadó: a Viharvadászok Egyesületének 5. születésnapja alkalmából rendezett áprilisi Viharvadász Találkozón, melynek részletei hamarosan elérhetőek lesznek honlapunkon.
 
 
Díjazás:

Mindhárom kategóriában, a zsűri által legjobbnak választott fotók készítői, valamint a Facebook -on legtöbb like –ot kapott fénykép beküldője díjazásban részesül.
 
A nyeremények:
 
- 1db Acer Iconia B1 tablet a Profitárhely Kft., mint főszponzor felajánlásával

- 1db csapatépítő-kiszabadulás-kalandozás a Kelepce.hu felajánlásával

- Egy hétvégére elvihető túra-terepjáró, lakófelépítménnyelwww.turaautoberles.hu felajánlásával

- A legtöbb lájkot gyűjtő fotó készítőjének díja (a zsűri által kiválasztott 3 nyertes képen kívül): több tízezer forint értékű kupon, amit a hamarosan induló Szupercella Webshopban lehet levásárolni Szupercellás ajándéktárgyakra a Jampolo Kft. www.jampolo.com felajánlásával
 
Nevezési díj: nincs


Támogatóink:

 

                       

Neofita képe

Fotópályázat -infók

Kedves Mindenki!

Szépen gyűlnek a beküldött fotók, köszönjük! Ugyanakkor szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, ahogy a pályázatban is szerepel: a név mellett, cím és telefonszám, valamint a kép címe is szükségeltetik. Levél tárgyába, hogy milyen kategóriában szeretné pályáztatni a képet. Ezek a kötelező elemek (az evidens, hogy saját fotó legyen). A kívánatosak elemek pedig, hogy tudjuk hol és mikor készült, valamint ha vannak egyéb (exif) adatok a képről, az hab a tortán. Kérjük tisztelettel a fentiek betartását, mert a hiányosan beküldött képek elbírálására nem biztos, hogy lesz idő és kapacitás. Egyébként csak így tovább! Várjuk a képeket! :)

Hamarosan a facebook oldalunkon is feltöltésre kerülnek a beküldött fotók egy új albumban és megindulhat a szavazás is. Sok like, sok megosztás, nagyobb esélyek a közönség díjra!  :)

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu