Egyesületi szezonnyitó találkozó, elindul webshopunk Tagjaink számára

Neofita képe

Értesítjük az érdeklődőket és Egyesületi Tagjainkat, hogy 2011 április 16-17-e hétvégén 2 napos Szezonnyitó Viharvadász/Viharmegfigyelő találkozót tartunk.

A találkozó helye a Börzsönyben Törökmezőn lenne a természet szívében, reményeink szerint bográcsozással, szalonnasütéssel. A néhány érdekes előadáson túl, izgalmas programokkal, ún. konvektív vetélkedővel dobnánk fel a napotokat. A vetélkedőn csapatokra osztva, játékos és izgalmas módon mérhetnétek össze tudásotokat/ügyességeteket és tanulhatnátok egymástól alapvetően a konvektív jelenségekre fókuszálva. Vasárnap pedig alapvetően kirándulós programok lennének.
 

A részletes programot később tesszük közzé!

- A januári Évnyitó Találkozón megbeszéltek szerint napokon belül lehetőség nyílik Tagjaink számára egyedi pólóink és sapkáink előrendelésére. A pólókra és sapkákra a feliratok egyedi, névre szóló formában, hímzéssel kerülnek ráírásra, a feliratok dízájnja a szupercella.hu weboldal formavilágát tükrözi.  Az elképzelésünk az volt, hogy egy elegáns (utcára vagy bármilyen tevékenységhez felvehető), egységes forma világú, de mégis egyedi, névre szóló ruhadarabokat készítsünk, amely praktikus kiegészítője lehet a mindennapoknak.

Tagjainkat napokon belül emailben értesítjük névre szóló, egyedi ruházati termékeinkkel.

A befolyt összeget Egyesületünk Tevékenységére fordítjuk.

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu