Tárhely problémák

kovkor képe

Kedves Látogatók!

Többen is tapasztalhattátok, hogy a Szupercella.hu-s tárhelyetekről eltűntek az albumok és a fényképek. Sajánálatos módon tárhelyproblémákkal szembesültünk, melyek elhárítása nemrég fejeződött be.

Minden felhasználó ismét láthatja albumait, fényképeit a tárhely menüpontra kattintva. Mivel több (és korábbi) adatbázisból állítottuk helyre az adatokat, elképzelhető, hogy olyan albumok is megjelennek a többi között, melyet korábban töröltetek. Ezeket - ha nem gondoltátok meg közben magatokat - kérjük, hogy ismét töröljétek.

A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük, és a nagy ijedtségre való tekintettel mindenki kapott plusz 50 megabájt tárhelyet további feltöltések számára :)

Ha további probléma merülne fel, kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot az adminokkal, vagy írjatok az info@szupercella.hu címre.

Üdvözlettel: a Szupercella.hu csapata

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu