Jelentkezés 2011. február harmadik hetében induló megújúlt online képzésünkre

Neofita képe

A Viharvadászok Egyesülete 2011. február 14-én elindítja interaktív feladatokkal, házi tudás felmérőkkel kiegészített megújult online képzését. Amely keretében 5 héten át találkozhatunk.

A képzésen nem Egyesületi Tagok számára is lehetőség nyílik tudásának bővítésére. Az Egyesület ún. képzett Tagságának eléréséhez szükséges sikeres vizsga letételéhez azonban már egyesületi tagság szükséges. A sikeres vizsga és a személyes találkozón való résztvételt követően Tagjainknak lehetősége van a veszélyes időjárási jelenségekkel már elmélyültebben is foglalkozni, amelyhez mi bővített adatelérést biztosítunk.

Felhívjuk a figyelmet, hogy terveink szerint a 2011-es konvektív szezon előtt ez az utolsó előtti lehetőség a képzésen való részvételre.

A képzés tervezett tematikája itt olvasható:

http://tinyurl.com/68gubje
 

Várjuk jelentkezéseteket a főoldalon!

További információk: info@szupercella.hu

vagy 06306384334 egyesületi telefonszámon

 

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu