Felhívás - technikai támogatásért reklámhely

szupercella.hu képe

Mint tudjátok, a Szupercella.hu saját szerverén állítja elő a viharvadászatokhoz és konvektív előrejelzések készítéséhez nélkülözhetetlen időjárási modellekből származó térképeket. Az évek alatt felgyülemlett hatalmas adatmennyiséghez lassan kevés lesz szerverünk tárolókapacitása. Ahhoz, hogy látogatóinkat és viharvadászainkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni ezen adatokkal, szükségessé vált a tárhely bővítése. Ez azonban költséggel jár, így egy kölcsönös üzleti lehetőséget ajánlunk azon cégek, vállalkozások számára, akik fantáziát látnak a Szupercella.hu-n történő hirdetésre.

A bővítés végrehajtásához kb. 80e Ft-ra lenne szükségünk, mely 2db nagy kapacitású háttértárat jelent, amivel jó hosszú ideig el tudnánk látni az archiválási feladatainkat. Ha van olyan ismerős cég, esetleg nektek van olyan vállalkozásotok, amit szívesen hirdetnétek nálunk, a háttértárakért cserébe

2012. december 31-ig állandó reklámhelyet biztosítunk a Szupercella.hu főoldalán.

Az oldal látogatottsága a 2008-as indulástól számítva dinamikusan növekszik. Az természetes, hogy eseménydús napokon nagyobb számú (tízezret meghaladó) egyedi látogatót szolgálunk ki, de az időjárás tekintetében csendesebb napokon is bőven ezer felett van ez a szám. Tavaly szinte hetente kerestek meg minket különböző országos vagy internetes média képviselői, és a velük felépített jó viszony garantálni fogja a 2012-es évben történő gyakori megjelenéseket is.

Ha szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel, kérünk titeket, hogy az info@szupercella.hu címen jelenkezzetek 2012. március 15-ig.

Köszönjük,
a Szupercella.hu csapata

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu