Közgyűlés - 2017.04.08.

kovkor képe

Tisztelt Rendes és Pártoló Tagjaink!
 
A Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete közgyűlést tart, amelyre tisztelettel minden Rendes Tagot és Pártoló Tagot az Egyesület alapszabályában és jelen meghívóban foglalt feltételek szerint meghívunk.

A közgyűlés időpontja: 2017. április 08., 08.00 óra (nyolc óra)
A közgyűlés helyszíne: 1071 Budapest, Városligeti fasor 31. (Kapucsengő: 38, amennyiben nem működne a +36 30 324 23 20 számot kell megcsörgetni a bejutás érdekében).

NAPIRENDI PONTOK
1./ Elnökség tagjai tisztségviselői mandátumai lejáratának felülvizsgálata, e körben szükséges intézkedések és döntések meghozatala; Tisztújítás - Elnök, Alelnök és Titkár Választása (Kezdeményező: Kovács Kornél rendes tag az alapszabály V./1.6./ pontja alapján)
2./ Alapszabály felülvizsgálata és módosítása (Kezdeményező: Kovács Kornél rendes tag az 1./ napirendi ponttal összefüggésben fennálló okból, miszerint az elnökség tagjai az alapszabályban név szerint fel vannak tüntetve, továbbá a 2016. évi CLXXIX Tv. alapján az alapszabály felülvizsgálata, illetve egyéb korrekciója)

MEGISMÉTELT KÖZGYŰLÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS
Az Egyesület alapszabályának 8.7./ pontja alapján, amennyiben a szabályszerűen összehívott közgyűlés határozatképtelen, mert azon a leadható szavazatok több, mint fele nem jelenik meg, úgy 30 perc (harminc perc) elteltével az egyesület a meghívóban közölt változatlan feltételek és napirend mellett megismételt közgyűlést tart. A szabályszerűen összehívott megismételt közgyűlés határozatképes, amennyiben azon legalább négy leadható szavazat jelen van.  

A megismételt közgyűlés időpontja: 2017. április 08. 8.30 óra (nyolc óra harminc perc)

A megismételt közgyűlés helyszíne: 1071 Budapest, Városligeti fasor 31. (Kapucsengő: 38, amennyiben nem működne a +36 30 324 23 20 számot kell megcsörgetni a bejutás érdekében).

Kovács Kornél

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu