Elképesztő villámparádé Nagyváradon - videó!

Storman képe

Elkészült Boros "Oberleitung" Zoltán, a Viharvadászok Egyesületének nagyváradi helytartója és egyben képzett viharvadásza által 2013. június 10-én rögzített és hangulatos zenei aláfestéssel ellátott videója, melyen elképesztő villámparádénak lehetünk szemtanúi. A videóban többek között közeli lecsapók, drámai timelapse-ek (gyorsított felvételek) és érdekes meteorológiai folyamatok láthatóak.

Az esetről készült részletes beszámolót ezen a címen találjátok: http://szupercella.hu/elkepeszto_villamparade_nagyvaradon_20130610

felvétel:
Boros "Oberleitung" Zoltán

vágás:
Boros "Oberleitung" Zoltán
Molnár "Storman" Ákos

zene:
Varien - Lilith
Audiomachine  - Charging the Keep
Epic Score - Hercules' Test

A videó a http://www.youtube.com/watch?v=vW5SegsDpVA címen érhető el, érdemes a lejátszó méretén nagyítani, ill. 1080p HD minőségben megtekinteni a felvételt. Alternatívaként az alábbi lejátszóban is megtekinthető, de itt kisebb méretű, érdemesebb közvetlenül a YouTube-on megnézni.

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu