Abed blogja

Abed képe

Meglepetés szupercella 2012.07.15-én késő délután.

Az idei szezon talán leglátványosabb napját tudhatom magam mögött. Délután szinte futószalagon érkeztek a zivatarok térségünkbe egy Dny - Ék-i tengelyen. Ahogyan haladtunk bele a délutánba egyre erősebb cellák érkeztek jelezve, hogy a szinte egész nap fennálló konvektív tiltás gyengülőben van.

Abed képe

Hőségzáró hidegfront 2012.06.22

Szokás szerint vérmes reményekkel vártam a hidegfront érkezését. Fényképezőgép élesítve, akksik feltöltve! A modellek heves események bekövetkezését vetítették előre, amit ezen oldalon megjelent konvektív előrejelzés is alátámasztott.

Abed képe

Futószalagon érkező zivatarok

Mielőtt belekezdenék a 2012.05.23-i események leírásába, engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzam, mivel nem valószínű, hogy bárki is ismerne ezen az oldalon. A nevem Molnár Vilmos. 38 éves vagyok. Jelenleg Hajdúböszörmény -Zelemérben élek. Zelemér a 35. főút mellett, Debrecen és Hajdúböszörmény között fél úton, Bodaszőlő irányában található.

Tartalom átvétel

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu