LP, SC, TUBA vagy SEMMI!

Neofita képe
Fokozat: 

Sokunkat akár már frusztrálhat is ez a sok, konvektív szempontból “semmilyen” helyzet, amikor is nagyon minimális az esély bármire is, de ez most egy ilyen időszak. Mivel próbáljuk előre jelezni az érdekesebb szituációkat, még akkor is, ha kicsi az esély és akkor is inkább csak valami látványosabb dolog lehet, hevesebb események nélkül, így ma is muszáj pár szót ejteni az aktuális lehetőségekről. Igen, ma ez megint egy !-es nap lesz ! 
Mélyebb elemzés nélkül, lényeget kiemelve: a lassan szokásosnak mondható DNY-i és ÉK-i régióban lesz érdemes felpillantani az égre már a déli óráktól. A mai menü LP szupercella, esetleg nem-mezociklonális tuba lehet, elsősorban az említett területeken, illetve most még a középső országrész északi része is sikerrel pályázhat hasonló szépségekre. Felsorolt területeken tehát bárhol előfordulhat ma tuba vagy LP-SC kicsi eséllyel, sőt máshol sem teljesen lehetetlen az országon belül. A zivatarok, ha kialakulnak, várhatóan ismét nem lesznek túlságosan hosszú életűek, és egészen minimális az esélye, hogy bármi “maradandót” alkossanak.

Érvényesség vége: 
2015, június 25 - 06:00

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu