A 2016-os online képzés valódi eredményei

szupercella.hu képe
Gonosz április elsejei tréfánk után következzenek a valós eredmények. Örömmel jelentjük, hogy mind a nyolc vizsgázó, aki beküldte az űrlapot sikerrel vette az akadályt, azaz megfelelt a vizsgán, ezzel elnyerte a Viharvadász Egyesület Képzett Viharvadász titulusát.
Ez a megtiszteltetésen - és a megszerzett tudás értékén - túl azt is jelenti, hogy a szezonban viharvadász készültség idején - amennyiben valóban elindul vadászni vagy helyhez rögzítetten megfigyelni - többlet adatelérést kap az Egyesülettől (a viharvadász készültség elmúltával pedig egy egyszerű bejelentő űrlap vagy akár blogbejegyzés formájában beszámol a megfigyelési eredményeiről).
A vizsgázottak egy képzett oklevelet kapnak, amit ünnepélyes keretek között az idei VII. Viharvadász Találkozón (április 16, szombat, OMSZ székház) vehetnek át. Aki nem tud a rendezvényen megjelenni, annak az oklevelet kipostázzuk a címére. Az eredményéről mindenkit külön levélben is értesítünk!

És íme a lista a sikeres vizsgázók nevével:

Fehérné Boros Irén
Pálfy László
Perlai Katalin
Góth Roland
Szekeres Levente
Lakatos Szabolcs
Molnár Zoltán
Komjáti Kornél

Gratulálunk!

szupercella.hu

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu