A 2016-os online képzés példátlan eredménye

szupercella.hu képe

Kijavítottuk a 2016-os online képzés vizsgáit. Sajnos az idei megméretettés példátlanul rossz eredményt hozott: a vizsgát senki sem teljesítette, köszönhetően annak, hogy a legjobb eredményt elérő egyén is mindössze 48 %-nyi pontot gyűjtött össze.
Mindezt tetézve felmerült a komoly gyanúja annak, hogy a vizsgázók nagy része összejátszott, ugyanis számos esetben ugyanolyan - egyébként teljesen rossz - válaszok születtek. Szubjektív véleményünk, hogy az összedolgozással kapcsolatban ezek az egyének - név nélkül - komolyan elgondolkozhatnának bizonyos erkölcsi kérdéseken.
Mint ahogy szubjektív szempontból az is kifejezetten rosszul esik gárdánknak, hogy a képzésbe ennyi energiát ölve ennyi a visszamutatott eredmény. Ezek alapján komolyan elgondolkozunk most, hogy a képzésnek, mint egyébként már jól bejáratott és eddig sikeres intézménynek van-e így értelme. Egyes hangadó embereink már azt is megpedzették, hogy maga az egyesület életképes-e a jövőben, ha ennyire nem számíthat háttérbázisra.
Mindenesetre most le vagyunk döbbenve, és nem találjuk a további szavakat. Ennek az egésznek pedig következményei lesznek...

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu