Legyél Te is a Szupercella.hu szerkesztője

szupercella.hu képe
Tudtad?
 
Szerkesztőink közé folyamatosan keressük azokat a lelkes, zivatarimádó embereket, akik egy jó hangulatú csapat tagjaként szívesen tevékenykednének a Viharvadászok Egyesülete célkitűzéseiért, s közben (igény szerint) egyre nagyobb tájékozottságra is szert tennének a heves viharok témakörében.
 
Ha szívesen űzöd vagy későbbiekben űznéd, dokumentálnád a zivatarokat, azok kísérőjelenségeit, ha szeretnéd minél jobban megismerni a meteorológiának ezen speciális ágát, ha van affinitásod a számítástechnikai dolgokhoz, vagy egyszerűen csak zivatar-előrejelzéseid hatékonyságát szeretnéd magasabb szintre emelni, akkor köztünk a helyed!
 
Előnyt jelent, ha valaki már képzett viharvadász titulussal rendelkezik nálunk, illetve a közeljövőben ezt a címet mindenképpen meg szeretné szerezni. Szintén számítunk végzett meteorológusok, illetve meteorológus hallgatók jelentkezésére, akiket kifejezetten ez a szegmens érdekel a meteorológián belül. Az ember abba fektet szívesen energiát, amit igazán szeret, így ha Téged lenyűgöznek ezek a természeti jelenségek, ne habozz! Jelentkezz!!
 
Első körben szeretnénk egy fél oldalas bemutatkozó levelet kapni az érdeklődőktől, hogy jobban megismerhessünk Benneteket, illetve ezt megpecsételve, az Egyesület következő rendezvényén mindenképp szeretnénk személyesen is találkozni a jelentkezőkkel, hogy megbeszélhessük a további lehetőségeket (kit, melyik terület érdekel igazán, hol érzi úgy, hogy szívesen segítené munkánkat, stb…)
 
Jelentkezéseteket a info@szupercella.hu -ra várjuk, és leveleiteket pár napon belül megválaszoljuk.

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu