Közgyűlési meghívó 11.14.

kovkor képe
Kedves Egyesület Tagok,

A Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete (székhely:  6080 Szabadszállás, Balázspuszta 105.; levelezési cím: 6

000 Kecskemét, Fáklya u. 4. 4/12.; e-mail: info@szupercella.hu2015. november hó 14. napján 10:30 órai kezdettel közgyűlést tart.
A közgyűlés helyszíne:1071 Budapest, Városligeti Fasor 31. szám. 
   
Napirendi pontok:
- 2016-os évi tagdíjak mértékének meghatározása
- 2016-os évi stratégiai fejlesztések megtárgyalása  

Tájékoztatjuk a Tagokat, hogy amennyiben a közgyűlésen a leadható szavazatok több, mint ötven százaléka nem jelenik meg, úgy 30 perc elteltével változatlan helyen és napirendi pontok szerint megismételt közgyűlés tartható, amely határozatképesnek tekinthető, ha legalább négy leadható szavazat jelen van.

A közgyűlés lebonyolításának megkönnyítése érdekében kérjük a Tagjainkat, hogy lehetőség szerint a közgyűlés kezdete előtt 5 nappal e-mailben (info@szupercella.hu) jelezzék részvételi szándékukat.

Köszönjük!

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu