Közgyűlési meghívó - 2014. november 8.

kovkor képe

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A Viharvadászok Egyesülete 2014. november 8-án, szombaton, 11:00 óra kezdettel közgyűlést tart, melyre Tagjainkat ezúton tisztelettel meghívjuk!
Helyszín: 1071 Budapest, Városligeti fasor 31.

Napirendi pontok:

  • 2014-es évi szakmai és gazdálkodási tevékenységek megvitatása
  • vezető tisztségviselői rendszer megvitatása
  • Egyebek

Figyelemfelhívás:
A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a tagok legalább 50 százaléka plusz egy fő jelen van. Ha a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem tekinthető határozatképesnek, akkor a megismételt közgyűlés fél órával később, azaz 11:30-kor ugyanazon a napon és helyszínen kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés változatlan napirenddel a megjelent taglétszámra való tekintet nélkül határozatképes!

Kérjük tagjainkat a pontos megjelenésre, továbbá arra, hogy részvételi szándékukat legkésőbb 2014. november 1. napjáig jelezzék, megkönnyítve ezzel a szervezők munkáját.  ( info@szupercella.hu ).

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu