Interjú Molnár "Storman" Ákossal az MR1 Kossuth Rádióban a Viharvadászok Egyesülete aktualitásairól

szupercella.hu képe
2014. április 17-én az MR1 Kossuth Rádió Közelről című műsorában 16:45-től Kránitz Balázs beszélgetett egy riport keretében Molnár "Storman" Ákossal. Az interjú apropója többek között a szezonnyitó V. Viharvadász Találkozó és új fejlesztésünk, az eredményes viharvadászatokat elősegítő StormPanel, de szóba kerülnek egyéb témák is, mint pl. az amerikai viharvadászatok, magyarországi tornádók, online viharvadász és viharkárfelmérő képzés, stb.
 
Az interjúban megszólal még: Kovács "Kovkor" Kornél, a Viharvadászok Egyesületének elnöke, rendszerfejlesztője és Csirmaz "kaLman" Kálmán, a Viharvadászok Egyesületének alapító tagja, OMSZ meteorológus.

A videó a http://www.youtube.com/watch?v=Rr1reqCpwU4 címen érhető el, érdemes a lejátszó méretén nagyítani, ill. 480p minőségben megtekinteni a felvételt. Alternatívaként az alábbi lejátszóban is megtekinthető, de itt kisebb méretű, érdemesebb közvetlenül a YouTube-on megnézni.

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu