Interaktív előadás gyerekeknek Gödöllőn

szupercella.hu képe

Az ifjú generáció körében végzett ismeretterjesztő és népszerűsítő tevékenységünk következő állomása Gödöllő volt, ahol 2013. február 23-án Molnár "Storman" Ákos tartott egy nagy sikerű, 2 részes interaktív előadást egy szekérderéknyi kisnebulónak.  Az előadás folyamatába a gyerekeket is bevonva sok egyéb téma között szó esett róla, hogy mi az a szupercella, mik a viharvadászat veszélyei, hogyan alakulnak ki a tornádók, mit vizsgálunk egy kárfelmérés alkalmával, stb.

Amennyiben ismeretségi körötökben, jelenlegi vagy volt iskolátokban vagy egyéb alkalommal úgy gondoljátok, hogy lenne igény hasonló előadásra a heves időjárási eseményekről, viharvadászatokról, egyesületünk tevékenységéről, további egyeztetés céljából az info@szupercella.hu címen vehetitek fel velünk a kapcsolatot.

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu