Lezárult a 2013-as tavaszi online képzés

szupercella.hu képe

Korábbi gyakorlatnak megfelelően a Szupercella.hu-OMSZ idei tavaszi online viharvadász képzését is vizsga zárta le, melyen összesen 20 nebuló vett részt. A vizsgázók a szupercella.hu felületén egy 22 feladatból álló űrlap kitöltésével mutathatták meg egy szűk másfél óra alatt, hogy mit szedtek fel az elmúlt hónapokban. A feladatokat kijavítottuk, és örömmel számolhatunk be arról, hogy a 20 vizsgázó közül 15-en megfeleltek a vizsgán (60% volt az ehhez szükséges szint), ők mostantól Képzett Viharvadásznak számítanak! Akinek nem sikerült, nem kell csüggedni, az őszi viharvadász képzésen majd javíthat!

Következzen hát a sikeresen végzettek listája:

Kovács Gergely - harki
Sebestyén Ádám - adaz
Gyuris János -

b.stormchaser
Tordai Ágoston Vilmos - tagoston
Pintér István - pinterpista
Sebestyén Gábor - petrol
Lengyel Ádám - Lorcs
Trombitás Olivér - Olivera
Kelemen Zsolt - kzsoci
Gaál Nikolett - Biciklon
Paranai Gábor - paranai.gabor
Horváth Gábor - horitazi
Kohlmann Márk - Qman
Magos Levente - HighRisk
Varju Sándor - varju96

Gratulálunk nekik! A sikeres teljesítés egyben azt is jelenti, hogy ha egyesületi tagok (tehát jelentkeztek az egyesületbe és fizetik az éves tagdíjat), akkor viharvadászati készültség esetén speciális, a vadászathoz igen hasznos meteorológiai információkhoz (pl. ECMWF konvektív analízis, nagyfelbontású közelkörzeti radarok, egyedi műholdképek stb) juthatnak hozzá. A képzett tagoknak járó adatszolgáltatásról az alábbi linken olvashattok (2. pont):

http://szupercella.hu/egyesulet3

Sőt, a végzettek egy díszes oklevelet is kapni fognak, amit az április 20-án sorra kerülő Viharvadász Találkozón vehetnek át ünnepélyes keretek között. Mégegyszer gratulálunk nekik!

A szupercella.hu csapata

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu